Tratamente stomatologice cu plata în rate

Flexibilitate financiară cu cardul STAR BT

Indiferent de tratamentul stomatologic necesar, puteți beneficia de avantajele plății în rate cu cardul. Această opțiune de plată vă permite să vă îngrijiți sănătatea orală în mod convenabil, fără a suporta presiunea financiară imediată. În loc să plătiți întreaga sumă într-o singură tranșă, puteți alege să o împărțiți în rate lunare mai mici, în funcție de preferințele și posibilitățile dumneavoastră financiare. Beneficiați de tratamente stomatologice de calitate cu plata în rate prin Banca Transilvania. Zâmbetul sănătos și frumos este acum accesibil și convenabil!

Procesul de plată în rate este simplu și accesibil

Utilizarea cardului pentru a plăti în rate vă aduce multiple avantaje. Aceasta include flexibilitatea de a ajusta bugetul lunar, distribuind cheltuielile în mod echitabil și evitând o povară financiară prea mare. De asemenea, evitați dificultățile asociate gestionării numerarului sau încheierea unui acord separat de finanțare.

Uneori problemele dentare pot să apară în momente nepotrivite, în asemenea momente puteți opta pentru plata tratamentelor stomatologice în rate prin intermediul cardului STAR BT, astfel încât să nu mai fie nevoie să amânați rezolvarea problemelor dentare.

Prin programul STAR BT de la Banca Transilvania, puteți beneficia de tratamente cu plata în 6 rate fixe egale, fără dobândă.