Albirea dentara profesionala: sfaturi si recomandari

Albirea dentara profesionala: sfaturi si recomandari
Articole Estetică Dentară

Albirea dentara profesionala este o procedura sigura si eficienta care trebuie realizata in cabinetul stomatologic.

Care sunt beneficiile albirii dentare?

 - Imbunatatirea aspectului zambetului: Albirea dentara profesionala poate reduce semnificativ petele si decolorarile de pe suprafata dintilor, ajutand pacientii sa obtina un zambet alb si stralucitor.
 - Revenirea increderii in sine: Odata cu imbunatatirea aspectului zambetului, pacientii pot experimenta o crestere a increderii in sine si o atitudine pozitiva fata de viata.
 - Siguranta si confort: Procedura de albire dentara profesionala este realizata sub supravegherea unui medic stomatolog specialist, asigurand astfel siguranta si confortul pacientului.
 - Rezultate rapide: Pacientii pot observa o imbunatatire semnificativa a culorii dintilor lor in doar cateva sedinte.


Care sunt recomandarile?


 - Pacientii trebuie sa aiba o igiena orala buna si sa nu aiba probleme dentare active, cum ar fi cariile sau parodontoza, inainte de a se programa pentru o procedura de albire dentara profesionala.
 - Este recomandat ca pacientii sa aiba varsta de cel putin 18 ani. Femeile insarcinate sau care alapteaza trebuie sa discute inainte cu medicul.
 - Este important ca pacientii sa inteleaga ca rezultatele pot varia in functie de gradul de decolorare al dintilor si de calitatea smaltului dentar.